h

Persbericht - Politiek Café

29 februari 2016

Persbericht - Politiek Café

=========Persbericht=========

 

SP – Zwijndrecht organiseert:
Politiek Café “Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)”

 

Op 1 januari 2015 ging de nieuwe WMO-winkel in de gemeente Zwijndrecht open. Na veel voorbereiding is er door velen het afgelopen jaar hard gewerkt om de voorzieningen op het gebied van zorg en ondersteuning in de lucht te houden.

 

Hoe is dat gelukt ? Welke kinderziekten traden erop ? Vallen er mensen tussen wal en schip ? Hoe ervaren de cliënten de nieuwe situatie ?  Leiden de (soms) hogere kosten tot het mijden van het zorg aanbod ?  Waar staan we nu ? Vragen genoeg.

 

Vanuit de informatie en vele vragen die de SP  bereiken blijkt dat de vragen ook in de Drechtsteden actueel zijn. Door het uitblijven van concrete antwoorden blijven veel mensen in onzekerheid. De SP Zwijndrecht  gaat hierover dan ook graag in gesprek met de inwoners van Zwijndrecht en de (politieke) hoofdrol spelers.

 

Om dit mogelijk te maken organiseren wij hiervoor een Politiek Café “Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)”.

 

Het Politiek Café vindt plaats op donderdag 10 maart van 19.30 tot 22.30 uur

Locatie:
verzorg/verpleeghuis Swinhoven
Brasserie De Heerlijkheid
Plantageweg 3
Zwijndrecht.

 

De avond is voor iedereen vrij toegankelijk en biedt de mogelijkheid om in gesprek te gaan met:       

Jolanda de Witte, Wethouder te Zwijndrecht

Renske Leijten, tweede kamerlid SP

Ronald Portier, fractievoorzitter SP Dordrecht

Hans van Ardennen, WMO adviesraad /regioadviseur

 

Hiermee bieden wij de betrokken inwoners van Zwijndrecht een unieke mogelijkheid en wij hopen dan ook dat er een goede opkomst zal zijn. Grijp u kans om gehoord te worden. U bent van harte welkom!

 

U inbreng is natuurlijk van het grootste belang. Om deze reden biedt de SP Zwijndrecht de mogelijkheid de ervaringen met de WMO met ons te delen. Heeft u zaken die u op de agenda wilt zetten geeft deze door naar: Email: m.bierlee@kpnmail.nl

 

Om de organisatie in goede banen te kunnen leiden verzoeken wij iedereen zich ook aan te melden. Dit kan via bovenstaande mail maar ook telefonisch op het nummer van de SP Zwijndrecht 06-23644332.

Reactie toevoegen

U bent hier